Hirdetés

Szigorú a GTA Online ügyeskedőinek büntetése

|

A játékosok egy új hibát fedeztek fel, amivel pénzhez tudnak jutni a játékban, a Rockstar pedig keményen elkezdett lecsapni azokra, akik így kerülik meg a szabályokat.

Hirdetés

Továbbra is nagyon jól pörög a Grand Theft Auto Online, de általában a népszerű játékokkal az is együtt jár, hogy sokkal többen próbálnak meg trükközni. A játékosok ismét találtak egy hibát, amivel könnyen pénzhez lehet jutni, a Rockstar pedig nem érte be annyival, hogy egyszerű bannolással büntesse azokat, akik ilyesmivel próbálkoznak.

Hirdetés

A "casino chip glitch" néven ismert exploit nemrég került elő, viszont már most igen sokan elkezdték arra használni, hogy talált pénzhez jussanak a játékban, viszont úgy tűnik, hogy a csalók öröme nem tarthat sokáig, ugyanis a Rockstar elkezdte resetelni azoknak a játékosoknak az accountját, akiknél észrevették, hogy a csalást használják.

Ahogy Tez 2, vagyis a Rockstar játékok közösségének egyik legaktívabb tagja is elárulta, ez nemcsak annyit jelent, hogy kitörlik a megszerzett pénzt, hanem minden tulajdonától és elért eredményétől megszabadítják a csaló felhasználókat.

Elképzelhető, hogy ez a büntetés önmagában kicsit szigorú, de nem lepődnénk meg, ha a Rockstar Games az elrettentés céljával sújtana le ilyen keményen. Ti mit gondoltok? Túlzásba esett a Rockstar vagy jól teszi, hogy nem kegyelmez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)