Hirdetés

Szilveszterkor már biztosan otthon fogunk játszani, a karácsony még kérdéses

|

Ahogy a 2020-as év egészében is nagyon más volt, mint az eddigiek, úgy az ünnepek is rendhagyók lesznek. Szerencsére a digitális megoldások most is segítenek, hogy elkerüljön az unalom, és a család is kicsit közelebb kerüljön.

Hirdetés

Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon bejelentette, hogy legalább január 11-ig hatályban marad a jelenleg is érvényes kijárási tilalom, azaz este 8 és reggel 5 között továbbra is tilos lesz elhagyni az otthonunkat. Teljesen egyértelmű, hogy a szilveszteri bulit így el kell felejteni, és az is elképzelhető, hogy karácsonykor sem találkozhat majd az egész család - erről december 21-én, az akkori állapotok ismeretében döntenek majd az illetékesek. 

Mondjuk mi biztosan nem fogunk unatkozni így sem az elkövetkező hetekben, elvégre ma elstartolt a Google Stadia (amiről Paca írt részletes tesztet), a héten pedig végre tényleg megjelenik a Cyberpunk 2077 (melyről Chava beszámolóját úgyszintén elolvashatjátok). 

Hirdetés

A játékokhoz bármikor nyúlhatunk, ha esetleg túl sok lenne már a stressz, és úgy érezzük, keményen meggyötör bennünket a bezártság. Még áprilisban, a koronavírusjárvány első hullámában írtunk egy cikket olyan játékokról, amik ilyen esetben megnyugtathatják az embert, ezt is érdemes lehet újra elővenni. Karácsonyi és szilveszteri játékkatalógusokat is készítettünk (és frissítgettünk) az évek során, ezekből is bátran válogassatok, és próbáljátok ki őket otthon, a szűk családdal, vagy akár online a pajtásokkal. 

Végezetül pedig arról se feledkezzünk el, hogy a karácsonyi időszakban mennyire jó összebújni a pléd alatt, és együtt filmezni az egész családdal. A PC Worldön egy külön cikk bár benneteket arról, hogy milyen megoldások segítségével tudtok a legegyszerűbben együtt mozizni online, a barátokkal vagy rokonokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)