Hirdetés

Színészetből jeles - Napos oldal kritika

|

David O. Russel a The Fighter című bokszdráma után ezúttal egy sokkal könnyedebb filmet készített. Hogy mégis mi a hasonlóság a két film között? Hogy Russel ezúttal sem hibázott.

Hirdetés

A The Fighter - A harcos című dráma legnagyobb erőssége egyértelműen a szereplőválasztás volt, nem véletlenül, hogy Amy Adams és Melissa Leo női mellékszereplő, míg Christian Bale férfi mellékszereplő kategóriában kapott jelölést, sőt a film mindkét színészi jelölést díjra váltott, Bale  egyedüli férfiként, míg a nők között Leo diadalmaskodott.

A színészválasztás ezúttal is tökéletes, nem véletlen, hogy a Napos oldal a Critic’s Choice Awards keretein belül megkapta a legjobb szereplőgárda díját, ahogy az sem, hogy az Oscaron mind a 4 színészi kategóriában jelölést kapott a film, Robert DeNiro, és Jacki Weaver a mellékszereplők, míg Bradley Cooper és Jennifer Lawrence a főszereplők között. Bár reális esélye igazából csak Lawrence-nek lenne a díjra, de a határidő előtti utolsó napokban bemutatott Zero Dark Thirty, Jessica Chastain-je valószínűleg őt is kiüti majd, így a Napos oldal színészei valószínűleg Oscar nélkül maradnak. Pedig megérdemelnék.

A kritikát a CineStar oldalán olvashatjátok tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)