Hirdetés

Szinte hihetetlen: Aranylemezen a Gran Turismo 5!

|

Bizony, bizony, a hír igaz! Kazunori Yamauchi bejelentette, hogy jelenleg is folyik a Gran Turismo 5 sokszorosítása!

Hirdetés

 

Sokáig húzták, halasztották, csínosítgatták a Polyphony Digital legújabb játékát, azonban Kazunori Yamauchi, a cég főnöke elárulta, hogy a Gran Turismo 5 végre aranylemezre került, és a sokszorosító üzemben várja, hogy a boltok polcaira kerülhessen. 

Akik azt gondolták, 2010-ben már nem fog megjelenni a legújabb Gran Turismo, azok úgy tűnik tévedtek, ugyanis már csak hetek választanak el minket attól, hogy behelyezzük a lemezeket PlayStation 3 konzolunkba, és fussuk a köröket változatos járművekkel, változatos pályákon, gyönyörű grafikával. Pontos dátumot sajnos még nem tudunk, de ahogy kiderül, közölni fogjuk veletek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)