Hirdetés

Szinte játszhatatlanná tette a Red Dead Online-t a legutóbbi frissítés

|

Egészen bizarr dolgok történnek, amik megnehezítik a Red Dead Online élvezetét.

Hirdetés

Miután a közösség bánatos lett, hogy a Red Dead Online nem kap elég friss tartalmat, a Rockstar hamar kiadta a Naturalist update-et, mely bár hozott újdonságokat, tönkre is tett pár alapvető funkciót. Kellemetlenül sokan számolnak be megmagyarázhatatlan anomáliákról, hiányzó karakterekről, előrehaladást gátoló hibákról.

Hirdetés

A frissítés óta sokan egyszerűen nem találkoznak sem NPC-kkel, sem állatokkal, míg mások arról töltöttek fel videót, hogy semmiből előbukkanó vonatok gázolják el őket, a lovak teljesen megzavarodnak, a szekerek kigyulladnak, mindent káosz ural. A Polygon szép csokrot állított össze ezekből, de alább is láthattok pár példát, amik remekül bemutatják a helyzetet.

Sokan számoltak be arról is, hogy hirtelen a semmiből egy kopasz ember jelenik meg mellettük, aki lehet átlátszó és nem átlátszó is. Néhányan úgy gondolják, ő egy hacker, de simán előfordulhat, hogy csak a rendszer bolondult meg.

Ti miket tapasztaltok? Nálatok is ilyen rossz a helyzet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)