Hirdetés

Szinte már biztos, hogy vadonatúj Gran Turismo érkezik PlayStation 5-re

|

Hivatalos megerősítés ugyan még nincs, de több jel is egy folytatásra utal.

Hirdetés

A PlayStation-rajongóknak valószínűleg egyáltalán nem kell bemutatni a Gran Turismo nevét, hiszen az 1997-ben indult széria több konzolgeneráció során is beköszönt már, legutóbb pedig 2017-ben bővült friss résszel. Így hamarosan már itt az ideje annak, hogy újabb folytatás érkezzen, és a jelek szerint erre bizony meg is van minden esély.

Hirdetés

Egy felhasználó ugyanis arról számolt be a ResetEra fórumon, hogy bejegyeztették Argentínában a Gran Turismo, a Gran Turismo logó, valamint a sorozatot fejlesztő Polyphony Digital logó védjegyét, ami egyértelműen arra utalhat, hogy készül valami a széria háza táján. Minderre ráadásul június 4-én került sor, ami azért furcsa, mert pont ezen a napon tartotta volna meg a Sony a PlayStation 5-ös bemutatóját, ami ugyebár végül el lett halasztva.

A korábbi hírek alapján egyébként már eddig is egyértelmű volt, hogy készül a versenyzős sorozat legújabb epizódja, ám most nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben végre be is mutatkozhat az, feltéve persze, ha a Sony nem húzza sokáig a rendezvény megtartását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)