Hirdetés

Szinte mindegyik belsős stúdiótól láthatunk valamit az Xbox & Bethesda Games Showcase alatt

|

Alaposan megpakolhatja újdonságokkal nyári játékbemutatóját a Microsoft.

Hirdetés

Lassan kézzelfogható közelségbe kerül az év egyik legjobban várt videojátékos eseménye, a június 12-én esedékes Xbox & Bethesda Games Showcase, amivel kapcsolatban a meglehetősen szűkszavú hivatalos kommunikáció csupán annyit árult el, hogy az érdeklődők megismerhetik majd azokat a játékokat, amelyek a közeljövőben gyarapítani fogják az Xbox ökoszisztémát és a Game Pass katalógusát.

Meglepő, és egyúttal csalódást keltő is lenne, ha a Microsoft nem használná ki a lehetőséget és a reá irányuló médiafigyelmet, hogy ne csak azokat a belsős címeket , amelyek akár már néhány hónappal később meg is jelenhetnek, hanem a jövő ígéretéről is fellebbentse a fátylat. Ahogy az egyébként az ekkora volumenű seregszemlén hagyománynak számít.

Hirdetés

Hogy valószínűleg nem maradunk újdonságok nélkül, azt alátámasztani látszanak az egyik xboxos körökben jól ismert bennfentes értesülései is. Rand Al Thor (az Xbox Two Podcast másik házigazdája a Windows Central-os Jez Corden mellett) nemrég a PM in the PM podcast vendége volt, ahol arról mesélt, hogy a tudomására jutott információk alapján lényegében mindegyik belsős stúdió bedobott valamit a közösbe. Ugyanakkor azt is kiemelte, hogy a limitált műsoridő (állítólag 90 percben gondolkodik a Microsoft) nem teszi lehetővé, hogy minden beférjen. Tavaly például azért maradt ki az Avowed, hogy a nyilvánosság tudomást szerezhessen a The Outer Worlds 2 létezéséről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Most viszont tényleg jó esély van rá, hogy futás közben lássuk az Obsidian Entertainment belsőnézetes fantasy szerepjátékát, amelynek a Pillars of Eternity széria világa, Eora ad otthont. De nem csak ezt, hiszen ott az inXile Entertainment steampunk RPG-je, a Compulsion Games külső nézetes dark fantasy akció-kalandja, és a lista még hosszan folytatható.

Ti mire vagytok kíváncsiak az Xbox Game Studios és a Bethesda alá tartozó több mint húsz stúdió bejelentett és pletykált projektjei közül? Milyen játékokat szeretnétek látni a júniusi bemutatón?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)