Hirdetés

Szinte semmit nem tudunk róla, de már a nyáron megjelenhet az EA varázslós FPS-e

|

Az Immortals of Aveum még a tavalyi The Game Awards során mutatkozott be, azóta nem hallottunk róla -pedig már a megjelenés is közel van.

Hirdetés

Ha az Immortals of Aveum cím semmit nem hív elő benned, nem a te hibád, nem erre költik az EA marketingesei a keretüket.

Az Electronic Arts amellett, hogy a Dead Space remake-kel boldoggá tette a év elejét és a Star Wars Jedi: Survivorrel is igyekszik a játékosok szívébe lopni magát, külsős fejlesztőket is lelkesen támogat EA Originals programja keretében, aminek köszönhetően a februári Wild Hearts is nagyobb figyelmet kaphatott. Ezzel karolta fel az Ascendant Studios újdonságát is, ami a többi EA Originals-címhez hasonlóan szintén kilóg a kiadó felhozatalából.

Hirdetés

A PlayStation Plus-os szivárogtatásai miatt ismert billbil-kun osztotta meg, hogy a PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra megjelenő varázslós FPS július 20-án fog megjelenni. A hivatalos megerősítés közel lehet, ugyanis az Ascendant Studios április 7-én egy tweetben azt ígérte, "nagyon hamar" elárul majd még többet a készülő játékról.

Könnyen lehet, hogy a Summer Game Fest nyitó eseményén bukkan majd fel június 8-án, de az is, hogy csak úgy bedobják a bejelentést valamikor. Várunk kíváncsian.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)