Hirdetés

Szinte semmit sem változott a felújított Kingdoms of Amalur: Reckoning

|

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning megjelenés már a kanyarban van, így újabb trailerben csodálhattuk meg, mennyit fejlődött a látvány. Spoiler: nem sokat.

Hirdetés

Miután a THQ Nordic idén júniusban bejelentette, hogy mikor érkezik a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, mindössze csak egy hangulatos trailert publikáltak. Ezúttal viszont kicsit többet láthatunk a játékból, és megismerhetjük az egyik játékstílust.

Hirdetés

Az eredeti, 2012-ben kiadott alkotás újragondolt verziójához 2021-ben fog érkezni a Fatesworn című kiegészítő, amely természetesen a gyűjtői kiadás részét képezi. Íme a legfrissebb gameplay trailer, amely a lehetséges harcmodorok közül a tolvaj/nindzsa vonalon mozgót mutatja be.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning tehát szeptember 8-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik a felújított játék az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)