Hirdetés

Szintet léptek a Call of Duty: Warzone hackerei: már a padlót lőve is simán kivégezhetnek minket

|

A játékosok szerint újfajta módszerrel igyekeznek elkerülni a csalók azt, hogy könnyen kiszúrják őket.

Hirdetés

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy valami nagyon nem stimmel a Call of Duty: Warzone háza táján, ugyanis korábban rengeteg különféle gubanc akadt már a lövöldével, ami egyébként gyakran a hackerek kedvelt játszótere is egyben. Felsorolni is nehéz lenne, milyen problémákkal kellett eddig szembesülniük a játékosoknak a battle royale cucc megjelenése óta, és habár a fejlesztők igyekeznek javítani a helyzeten, a jelek szerint most újabb akadállyal kell szembenézniük.

Érdekes felvételt osztott meg a Twitteren egy RayTheGreat nevű felhasználó, akit viszonylag gyorsan kicsinált egy másik játékos a Warzone-ban. Ezt követően pedig nagyon furcsa jelenségnek lehetett szemtanúja a videós, ugyanis a killcam alapján az ellenfele konkrétan az egyik épület padlóját lőve végzett vele.

Hirdetés

Alapjáraton egy ilyen manőver nyilván butaság volna, így a jelek szerint egy hacker műve volt ez az egész, aki a hanyag célzás ellenére simán elintézte a videóst.

Egy hagyományos aimbotot elég könnyű kiszúrni, hiszen általában jól látható, ahogy a csaló játékos célkeresztje emberfeletti gyorsasággal ugrál egyik célpontról a másikra. Egyes játékosok szerint a fent látható megoldással azt akarják elérni a hackerek, hogy ne legyen túl könnyen kiszúrható a tevékenységük.

Úgy tűnik tehát, hogy újabb problémával kell majd szembenézniük a fejlesztőknek, és remélhetőleg sikerül is valamiféle megoldást találni erre, hiszen az nagyon nincs rendben, ha úgy is tudnak killeket szerezni a hackerek, hogy teljesen mindegy, hova lőnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)