Hirdetés

Szintezés nélkül is indíthatunk majd Death Knight karaktert a WoW Classic következő kiegészítőjében

|

Visszatér a Wrath of the Lich King közkedvelt kasztja, amelyhez már nem is kell egy másik karakter szintezésével foglalkoznunk.

Hirdetés

A World of Warcraft két évvel a Shadowlands megjelenését követően nemsokára folytatást kap a Dragonflighttal, de emellett a fejlesztők a Classic játékosaiól sem feledkeztek meg. A World of Warcraft Classic sztorija a Burning Crusade-del folytatódott, ezt pedig várhatóan még idén fogja követni az egykori egyik legnépszerűbb kiegészítő, a Wrath of the Lich King. Ez azt is jelenti, hogy érkezni fog a Death Knight kaszt is, amit az eredeti játékban csak akkor indíthattunk, ha egy karakterünkkel elértük az 55. szintet.

A WoW Classic fejlesztőcsapata eredetileg arra törekedett, hogy változtatásoktól mentes legyen a játék, tehát kövessék azokat a megoldásokat, amiket az eredeti játékban is. Az úgynevezett #NoChanges filozófiát azonban elvetették a Wrath of the Lich King esetében, ami egy új bejelentés alapján kedvező változást hoz a játékosok számára.

Hirdetés

Az 55. szint elérése nem kis időbefektetéssel jár, eredetileg viszont ez volt az előfeltétele annak, hogy egy karakterünkkel Death Knightként folytathassuk a játékot. A Classicban viszont már egy alapból 55-ös szintű Death Knightot kreálhatunk, azonban ennek is vannak feltételei. Az első Death Knight indítása teljesen ingyenes, nem igényel szintezést, de a következő esetében már szükség lesz egy 55-re felhúzott karakterre, illetve egy realmban csak egy ilyen Death Knightunk lehet.

A World of Warcraft Wrath of the Lich King kiegészítő megjelenési dátuma valószínűleg véletlenül ugyan, de kikerült, és ha igazak a szivárgások, akkor bőven lesz időnk kísérletezni az új kaszttal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)