Hirdetés

Szinthez igazodó nehézséget hoz a Fallout 76 következő frissítése

|

A PC-s játékosok már kipróbálhatják a lehetőséget a játék tesztszerverén.

Hirdetés

Második szakaszával folytatódik a Fallout 76 legújabb közösségi eseménye, a Fortifying ATLAS, viszont emellett a Bethesda egy új frissítésen, az úgynevezett One Wasteland projekten is dolgozik. A fejlesztők célja, hogy az újításoknak köszönhetően minden játékos a képességeinek megfelelő ellenségekkel kerüljön szembe.

Hirdetés

A One Wasteland lényege, hogy minden játékos a karaktere szintjének megfelelő nehézségű ellenséggel küzdjön, még abban az esetben is, ha egy jóval magasabb szintű játékos egy partiban játszik például egy kezdővel. A szörnyek szintje mellett így dinamikusan változik a sebzés és az élet is, illetve több XP-t ér a legyőzése. A Bethesda tervei szerint a frissítés valamikor szeptemberben fog élesedni, addig is a PC-játékosok kipróbálhatják a publikus tesztszerveren. A tapasztalatok és a visszajelzések alapján a fejlesztők pedig igyekeznek finomhangolni a One Wastelandet.

Ha részletesebben szeretnétek olvasni a Fallout 76 következő frissítéséről, a játék hivatalos blogoldalán megtehetitek. Nektek hogy tetszik a One Wasteland dinamikus nehézségi szintjének ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)