Hirdetés

Szivárgás árulkodik a Marvel's Spider-Man 2 ellenfeleiről és újításairól

|

Ha mindaz igaz, amit a szivárogtató állít, akkor izgalmas kaland vár majd ránk a folytatásban is.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 bejelentése ugyan a nyár egyik legnagyobb híre volt, de az Insomniac Games szinte semmit nem árult el a projekt részleteiről. Ez alapvetően érthető, tekintettel arra, hogy 2023-ig nem fog piacra kerülni a folytatás.

A ComicBook jelentése jóval többet tartalmaz, mint amire egy egyszeri szivárgásból számítani lehet. Az oldal forrása nagyon sok részletet mesélt a címről, de mivel anonim, az alábbiakat kezeljétek fenntartásokkal.

Akit zavarnak az esetleges spoilerek, most ne görgessen tovább!

Hirdetés

Ami a játékmenetet illeti, Peter és Miles végig együtt dolgoznak majd. A kalandjaink során megválaszthatjuk, hogy éppen melyik Pókembert akarjuk irányítani, a másik felett pedig a gép veszi át az uralmat.

Peter már a sztori elején megszerzi az Oscorp-fejlesztette Venom ruhát, ezért is lesznek extra mechanikus karjai, amiket a trailerben is láthattunk. A főellenségünk Kraven, a vadász lesz, aki egy zsoldos sereg segítségével próbál majd elkapni bennünket. Kraven emberei hasonló szerepet töltenek majd be a sztoriban és a játékmenetben, mint Silver Sable és a Sable International tagjai az első játékban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az ellenségeink között ott lesz még a Gyík, Mysterio és persze a trailerben belengetett Venom is. A rossz arcok mellett állítólag egy-egy szuperhős is felbukkan majd, de csak easter egg szinten, így túl sok segítségre tőlük nem számíthatunk.

A szivárogtató szerint a játék nagyban támaszkodik a PS5 SSD-jére, aminek köszönhetően gyorsabb lesz a hálóhintázás. A fejlesztők a falmászáson is sokat szeretnének finomítani, és jobban bele akarják építeni a központi játékélménybe.

Igazából a fentiekből mind magyarázható: Kraven jelenléte gyakorlatilag borítékolható, és Venom felbukkanása egy Venom-szerelést is indokolttá tenne. A karakterváltogatás is érthető lépés volna, de várjuk meg, amíg ezt a Sony vagy az Insomniac Games hivatalossá teszi, addig mérsékelt lelkesedéssel érdemes fogadni a fent leírtakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)