Hirdetés

Szivárgás leplezte le a Resident Evil Village második demóját, nem lehet messze a bejelentés

|

Könnyen lehet, hogy közelebb van a Resident Evil Village új demója, mint gondolnánk.

Hirdetés

Az MP1st jelentése szerint négy különböző régóiban (USA, Európa, Japán és Ázsia) is felkerült a PlayStation Networkre a Resident Evil Village második játszható demója (egészen pontosan az SKU, vagyis a "stock keeping unit", magyarul a játék, mint megvásárolható termék), ami a fájlok szerint egyszerűen csak "Resident Evil Village Gameplay Demo" néven fut - Japánban értelemszerűen a Resident Evilt Biohazardra kell behelyettesíteni. 

A Capcom továbbra sem jelentette be hivatalosan, mikor válik mindenki számára elérhetővé a második demó, de annak tükrében, hogy már fent csücsül a kipróbálható verzió a PSN-en, valószínűleg nincs már vészesen messze a nagy bejelentés. 

Hirdetés

A PSN-re felkerült fájlok alapján egyébként a demó mintegy 10GB tárhelyet követel magának, és akár PlayStation Vita remote play segítségével is irányítani lehet. A nyolcadik számozott Resident Evil egészen pontosan 2021. május 7-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Google Stadiára, szóval tényleg épp itt van már az ideje az új demó közzétételének. 

A Resident Evil Village első demóját, a Maident mi is kipróbáltuk egy livestreamben, ezt alább újra megnézhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)