Hirdetés

Szívatják a fejlesztők a Call of Duty: Black Ops Cold War adatbányászait

|

A Treyarch felkészült arra, hogy lesznek, akik már a béta során a fájlok közé túrnak, és elrejtett nekik egy meglepetést.

Hirdetés

Mivel nagyban pörög már a Call of Duty: Black Ops Cold War nyílt bétája, rengeteg adatbányász cuppant rá a kliensre és kezdte kibontani az abban rejlő titkokat. A Treyarchnál sem ostobák a srácok, pontosan tudták, hogy ez következik majd, így elrejtettek egy meglepetést a fájlok között, ami biztosan lelombozott néhány kincskeresőt.

A kliensben található négy darab bit.ly link, amikre persze mindenki azonnal ráugrott valami elképesztő felfedezésben bízva. Mi nem is áruljuk el, mi történik kattintás után, próbáljátok ki magatok.

Hirdetés

Akkor most énekeljük együtt, hogy "Never Gonna Give You Up, Never Gonna Let You Down"!

A Treyarch bizony megrickrollolt mindenkit. Tekintettel arra, hogy az idei év elején minden egyes Call of Duty adatbányász a Modern Warfare kliens kifacsarásával volt elfoglalva, ez annyira nem is meglepő. A Treyarch nyilván tudta, hogy most is valami hasonlóra számíthatnak, de ők legalább egy kis humorral fogadták a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)