Hirdetés

Szívbemarkoló előzetesen a Dead Island: Riptide

|

Az első rész szomorú történetet feldolgozó előzetese után a készítők ismét a szívünkre szeretnének hatni Dead Island: Riptide fájdalmas trailerével.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Riptide a 2011 nagy sikerének számító Dead Island után játszódik, mégsem beszélhetünk folytatásról, hanem a Deep Silver bejelentése alapján önálló részként kell kezelnünk.

A Dead Island inverz, lassított, családi drámát felkaroló előzetese szinte mindenkit levett a lábáról, a kritikusok imádták és még díjakat sem volt rest bezsebelni. Nem kevesebb keserűséggel tölti el szívünket a Dead Island: Riptide szívbemarkolóra sikeredett mozgóképe sem. A rövid történetben egy házaspár idilli hajókázása rémálommá válik, melyből egyetlen kiút létezik...

Vajon a trailerek készítői elgondolkoztak már azon, hogy filmet forgassanak? A kellő drámaiság és érzék az emberek hasának görcsbe rándítására mind-mind segítene abban, hogy egy bevételrobbantó Dead Island mozit kapjunk, némi odafigyeléssel.

A Dead Island: Riptide 2013 folyamán várható PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)