Hirdetés

Szó szerint breaking news: megérkezett az utóbbi évek legjobb PlayStation-reklámja

|

Vezető híreink: képes-e megállítani egy morcos görög apa és kamasz fia Ragnarököt?

Hirdetés

A maguk idejében legendásak voltak a PlayStation reklámjai (emlékeztek még a PS2 szürreális kampányára, amelynek kedvéért a nagy David Lynch is rendezett egy hátborzongató spotot? vagy a PS3 megosztó, inkább rémálmokat, mint vásárlást generáló babás klipjére?), az elmúlt másfél-két generációban azonban inkább biztonsági játékot űzött a Sony, amikor az aktuális konzol népszerűsítésére került a sor. Most is erről van szó, de ez a reklám azért egy kicsit mégis más:

Live from PS5 című szpotjukban vicces híradós bejátszásokban mutatják meg, mi lenne, ha exkluzív címeik valósággá válnának.

Hirdetés

Ahogy egyébként is valóságosak, legalábbis a játékosok annak érzik őket - magyarázzák az egyperces videóhoz fűzött blogbejegyzésükben.

Ahol megtudhatjuk, hogy a következő hetekben sok exkluzív tartalom jelenik majd meg címeikhez, és akár magukban a játékokban is felbukkanhatnak váratlan események, amelyek kedvéért "népszerű tartalomgyártókkal" szövetkeztek, bármit is jelentsen ez.

Eközben természetesen méltatják magukat az alkotásokat, például a "varázslatos" Forspokent, amellyel mi a helyükben pont nem büszkélkednénk. Hogy miért, kiderül tesztünkből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)