Hirdetés

Szóba sem került a CD Projekt Rednél, hogy magára hagyják a Cyberpunk 2077-et

|

A fejlesztőcsapat első embere egy interjúban elmondta, eszük ágában sincs lemondani a Cyberpunkról.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 egyértelműen az elmúlt évek legnagyobb viharát kavarta a gamer közösségben. A játék sokéves fejlesztés és mesébe illő ígéretek után jelent meg, azonban még csak megközelíteni sem tudta azt, amit a játékosok a fejlesztő múltbéli munkái után vártak tőle.

A többszöri halogatást követően végül december 10-én a boltokba került játék a megjelenése óta folyamatosan frissül, szépül és javul, a CDPR vezérigazgatója pedig azt ígéri, még nagyon sokáig fognak azon dolgozni, hogy a játékosok tényleg megkapják, amit a Cyberpunk 2077-tel eredetileg szállítani szerettke volna.

Hirdetés

Adam Kiciński, a CD Projekt Red CEO-ja nemrég a Reuters-nek adott interjút, amiben így nyilatkozott:

"Az nem opció, hogy félresöpörjük a Cyberpunk 2077-et. Biztosak vagyunk abban, hogy el tudunk érni egy olyan állapotot a játékkal, amelyre már mi is büszkék vagyunk és amit még évekig sikeresen árusíthatunk."

A CD Projekt Red jelenleg a next-gen frissítéseken dolgozik, hogy a látványon túl, a teljesítményt is növelni tudják PlayStation 5-ön és az Xbox Series gépeken. Az update valamikor 2021 második felében várható, arról azonban nincs most biztos információ, hogy mi lesz a korábban önálló játékként beharangozott multiplayer sorsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)