Hirdetés

Szokatlan nézetből irthatjuk a xenomorfokat az Aliens: Dark Descentben

|

A Tindalos Interactive csapatalapú játéka ahelyett, hogy testközelbe hozná az akciót, jó messzire taszítja tőlünk.

Hirdetés

Biztosak voltuk benne, hogy tartogat számunkra pár meglepetést a Geoff Keighley gründolta Summer Game Fest nyitóelőadása. Nem is kellett csalódnunk, a házigazda rögvest a műsor elején felkonferálta a Tindalos Interactive csapatalapú akciójátékát, a felülnézetes Aliens: Dark Descentet, amit a Focus Home Interactive vett gondozásába. Ez már a második alkalom, hogy a francia kiadó savas vérű, idegen organizmusokat szabadít ránk, ugyanis tavaly beállt a megosztóra sikeredett Aliens: Fireteam Elite mögé.

A 20th Century Gamesszel közösen készített Aliens: Dark Descent teljesen új történetet mesél el, amely a Battlefleet Gothic: Armadát és folytatását jegyző csapat szerint az univerzum eddig nem látott csodáit tárja majd elénk. És persze az univerzum rémségeit is, anélkül nem lenne az igazi. A cselekmény helyszíne a Lethe holdja, itt terelgetünk izometrikus nézetből egy osztagnyi tengerészgyalogost, akiket különféle fegyverekből és páncélokból, valamint különleges képességekből válogatva tudunk testre szabni.

Hirdetés

Az összecsapások valós időben zajlanak, ellenfeleink alkalmazkodni fognak az általunk alkalmazott taktikához, ami azt jelenti, hogy időnként újítanunk kell majd, máskülönben kíméletlenül levadásznak. A felfedezés során összegyűjtött nyersanyagból nemcsak az űrhajótörést szenvedett Otagót pofozhatjuk helyre, hanem fejlesztéseket is kikutathatunk.

Figyelnünk kell a környezetünkre is, amelynek reaktív természete lehetővé teszi, hogy rövidítéseket tárjunk fel, biztonságos zónákat hozzunk létre, ahol szükség esetén nyalogathatjuk a sebeinket. Utóbbi különösen fontos, mert a ránk bízott tengerészgyalogosoknak csak egy életük van, haláluk végleges.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az Aliens: Dark Descent 2023-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)