Hirdetés

Szokatlanul jól indul a nyár, izgalmas lesz június

|

Az év hatodik hónapjára általában teljesen leül a játékipar, de most olyan régóta várt címek jutottak erre az időszakra, mint a The Last of Us Part II vagy a Desperados 3.

Hirdetés

Már eleve furán indult az év: a korábbiakhoz képest sokkal kevesebb AAA címet kaptunk, a Marvel's Avengerst és a Cyberpunk 2077-et elhalasztották, aztán beütött a járvány, és minden maradék terv felborult. Sokan már csak utolsó simításokat végeztek játékaikon, így nem volt probléma az otthoni munkavégzés, de a logisztikával, a dobozos változatok célba juttatásával akadtak gondok. Jelenleg is nagy még a bizonytalanság, viszont júniusban főleg olyan játékok jönnek, amiknél kevésbé számít a bolti értékesítés, hiszen alapvetően digitálisan fog lecsapni rájuk a közönség - sokra csak így lehet. Július ugyancsak tartogat pár érdekességet, úgyhogy lesz mivel elütni az időt, ha már a szabadba nem nagyon mehetünk.

Hirdetés

2020. júniusi videojáték megjelenések - 1. hét

Valorant - június 2. - PC

Április elején indult a Valorant bétatesztje, amibe úgy lehetett bekerülni, hogy órákon át néztük, ahogy mások játszanak. Június 2-ától nem lesz ilyen megkötés, a játék ugyanis hivatalosan is elstartol, és mivel teljesen ingyenes lesz, mindenki előtt ott áll majd a lehetőség, hogy belekóstoljon a Riot Games kompetitív shooterébe, megízlelje, milyen a CS:GO játékmenete hősökkel és speciális képességekkel felturbózva. A megjelenés napján új mód, karakter és pálya is érkezik, úgyhogy már csak emiatt is izgatottan várjuk a startot.

Tour de France 2020 - június 4. - PlayStation 4, Xbox One

Az idei év sem telhet el Tour de France játék nélkül, ezúttal új kameranézet, új verseny, átdolgozott kezelőfelület, valósághűbben viselkedő MI várja a játékosokat. PC-re is jön, de csak valamikor később; aki ott akarja játszani, szerezzen be egy kontrollert, az egeret és a billentyűzetet ugyanis nem támogatja a játék.

51 Worldwide Games - június 5. - Switch

A 51 Worldwide Games egy rakás új és régi társasjátékot tartalmaz, a dartstól a blackjackig, a backgammontól a sakkig mindenféle van benne. Játszhatunk az érintőképernyő segítségével ketten ugyanazon az eszközön, vagy összekapcsolhatunk több Switchet is. Érdemes megnézni az alábbi videót, ebből mindent megtudhattok a csomagról.

The Outer Worlds - június 5. - Switch

Jelentős késéssel, de végre Switchre is megérkezik az Obsidian Entertainment kiváló, "Fallout-verő" akció-szerepjátéka, a The Outer Worlds. Súlyos döntések, kemény harcok, vicces pillanatok várnak minket, miközben az űr különböző szegleteit járjuk.

Command & Conquer Remastered Collection - június 5. - PC

Bár új Command & Conquer játékot egyelőre nem jelentettek be, a régieket feljavítva játszhatjuk újra hamarosan. A csomag a Tiberian Dawn, a Red Alert, valamint utóbbi kiegészítőinek felújított változatát tartalmazza. A játék látványa mellett a zenéket, az átvezetőket, a felhasználói felületet és a többjátékos módot is átszabták, betették a korábban konzolexkluzív küldetéseket, szórakozhatunk a pályaszerkesztővel, lehet modokat készíteni, és javítottak az irányításon is. Nagy csodákat nem érdemes várni tőle, de aki régen szerette a C&C játékokat, valószínűleg ezzel is jól fog szórakozni.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)