Hirdetés

Szokatlanul jól indul a nyár, izgalmas lesz június

|

Az év hatodik hónapjára általában teljesen leül a játékipar, de most olyan régóta várt címek jutottak erre az időszakra, mint a The Last of Us Part II vagy a Desperados 3.

Hirdetés

2020. júniusi videojáték megjelenések - 3. hét

Desperados 3 - június 16.- PC, PlayStation 4, Xbox One

Megszámlálhatatlanul sok franchise került a THQ Nordic tulajdonába az elmúlt években, és a kiadó nem csak a gyűjteménybe pakolgatja ezeket. Júniusban feléled a Desperados sorozat a harmadik résszel, melyet a Shadow Tactics: Blades of the Shogun csapata készít, ami az utóbbi évek egyik legjobb taktikai akciójátéka volt. A Desperados 3-tól is komoly, taktikázós játékmenetet várhatunk, minden lépésünket meg kell terveznünk, különben hamar elpusztíthatnak minket a vadnyugat zsiványai. Commandos-rajongóknak különösen ajánlott, pláne a csalódást keltő remaster után...

Disintegration - június 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Érdekes FPS-RTS hibrid lesz a Disintegration, amiben egy felfegyverzett, lebegő motoron ülve dirigálhatunk földi egységeinknek. A 30 főből álló V1 Interactive-nél a Halo egyik atyjának vezetésével formálódik a projekt, mely egy izgalmas egyjátékos kampányt is ígér az 5v5-ös többjátékos összecsapások mellett. A nemrégiben lezajlott, első publikus teszt után vegyes volt a fogadtatás, de reméljük, azóta dolgoztak még rajta, és nem vész kárba a befektetett munka.

Pokémon Sword és Shield: The Isle of Armor - június 17. - Switch

Egy új szigetre utazhatunk a Pokémon Sword és Shield első kiegészítőjében, ahol számos új pokémont gyűjthetünk be, valamint új dolgokat tanulhatunk a helyi dojóban.

The Last of Us Part II - június 19. - PlayStation 4

Nem volt egyszerű menet, míg a The Last of Us Part II elkészült, de hamarosan minden játékos belevetheti magát a Naughty Dog érzelmileg megterhelő kalandjába. Ellie felnőtt, és nagyon dühös valami miatt, mi pedig elkísérhetjük őt, amint bosszút áll azokon, akik felbőszítették. Aki játszott valaha a fejlesztőcsapat bármely játékával, annak nem lehet kétsége afelől, hogy újabb hatásos és kiváló játékra számíthatunk, de azt már a srácok is leszögezték, hogy az események alakulása nem fog mindenkinek tetszeni.

Burnout Paradise - június 19. - Switch

Nincs túl sok versenyjáték Switchre, ami részben biztosan annak köszönhető, hogy a ravaszok kétállásúak, így a gáz és fék adagolásánál nem kapunk nagy szabadságot. A Burnout Paradise-ban ez kevésbé lesz problémás, hiszen a száguldás a lényeg. A switches változat mindent tartalmaz, beleértve a DLC-ket is, illetve 60 FPS-sel fut - meglátjuk, ennek mennyire látja kárát a látvány.

Railway Empire - június 19. - Switch

A májusi megjelenéses cikkben már írtunk róla, de közben júniusra csúszott a Railway Empire switches változata, melyben vasúthálózatot kell építenünk a lehető legjobb tudásunk szerint. Ugyanolyan érdeklődéssel várjuk, tud-e majd közönséget toborozni.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)