Hirdetés

Szokatlanul jól indul a nyár, izgalmas lesz június

|

Az év hatodik hónapjára általában teljesen leül a játékipar, de most olyan régóta várt címek jutottak erre az időszakra, mint a The Last of Us Part II vagy a Desperados 3.

Hirdetés

2020. júniusi videojáték megjelenések - 4. hét

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - június 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Valószínűleg senki nem könyörgött hangosan a 2003-as Spongyabob játék remake-jéért, de a THQ Nordicnál mégis akadtak páran, akik láttak ebben fantáziát. Modernizált látványt, feljavított játékmenetet, többjátékos hordamódot és az eredetiből kivágott jeleneteket is kapunk a Rehydrated változattal, így csúcs minőségben élhetjük át Spongya, Patrik és Szandi kalandját, amint megpróbálják megállítani Plankton ördögi tervét. Az igazi rajongók egyébként egy elég komoly gyűjtői kiadásra is lecsaphatnak, amiben három szobor, kulcstartók, matricák, litográfiák és zoknik kaptak helyet a játék egy példánya mellett.

Assetto Corsa Competizione - június 23. - PlayStation 4, Xbox One

PC-n majdnem pont egy éve elérhető már a második Assetto Corsa játék, de most a konzolosok is megkapják a komoly szimulátort, ami egyben a Blancpain GT Series (ami azóta már GT World Challenge) hivatalos videojátéka. A fejlesztők arra fókuszáltak, hogy a lehető legvalósághűbb vezetési élményt nyújtsák, ezért óvatosan ajánlott közelíteni felé, nem az alkalmi, Need for Speedhez szokott játékosok köre az elsődleges célközönsége.

Hunting Simulator 2 - június 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Hat nyitott területen vadászhatunk 33 különböző állatra a Hunting Simulator 2-ben, és ezúttal vadászkutyák is segítenek minket, de nem mindegy, milyen fajtát viszünk az egyes vadászatokra. 75 fegyver között válogathatunk, mert persze az is számit, mivel lövünk nagyvadakra, és mivel például kacsákra.

A júliusi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)