Hirdetés

Szőke befutó a Mass Effect 3 női Shepardjére

|

Sokunk ízlésével megegyező eredmény van kialakulóban.

Hirdetés

Mint ahogyan arról hétfőn hírt adtunk, lehet szavazni  Mass Effect 3 női karakterére. A hozzászólások alapján az derült ki, hogy számotokra (is) a szőke variáns jön be a legjobban.

A BioWare vonatkozó facebook profilján a szöszi lédi jelenleg több, mint 26.000 szavazattal vezeti a listát, a 10.000 környékén járó hosszú fekete hajú leányzó előtt. A Mass Effect 3 női Shaperdjének esetében a véleményeitek megoszlanak:

"Szerepjátékokban én mindig női karakterekkel játszok, mert a szinkron színészi játék élvezhetőbb és átélhetőbb, nem olyan megfeszült droid hatása van egy női karakternek és nem az a tipikus akcióhős beütése van, legalább is nekem már elegem van a tipikus férfi főszereplős akciófilmekből és játékokból.
Persze mindenkinek más az ízlése és a meglátása, én ezt gondolom erről a témáról." - zsombi10

"Sztem egyik csajnak sem áll jól az N7 es pajzs......" - stalker002

"Én mindkettővel végigcsináltam az első két részt, a férfi a default Shepard nekem mindig is, a női meg nálam szintén szőke és ehhez eléggé hasonlító volt, szóval ha ő a default, tuti vele viszem tovább" - HunGredy

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)