Hirdetés

Late Night Live Aréna egy kiváló meglepetésvendéggel

|

Az idei évben először, ismét érkezik a fertelmes trió, akik a múltkor csak beharangozták, de most valóban hoznak egy meglepetésvendéget.

Hirdetés

Ímhol érkezik 2016 első Late Night Live Arénája, hogy a jól ismert, és kellően megunt hármas ismét elfoglalja a monitort röpke 180 percre, mint ahogyan teszik ezt már egy jó ideje, csak kissé rendszertelenül. Ami azonban extra az egészben, hogy most valóban olyan vendégük lesz, aki nem szerkesztőségen belülről kerül ki, hanem abból a szcénából, ami most eléggé pörög. 

Aki emlékszik a múltkori adásra, az tudja, hogy a srácok már akkor is beharangoztak valakit amolyan igazi sztárvendégképpen, ám végül csak egy alacsony költségvetésű Csirkére futotta, aki egyébként remekül teljesít a GSO-n, de valljuk be, nincs mögötte több tízezres rajongói tábor. Ám most mindez megváltozik, mert a LNL Aréna vendége ezúttal Isti, aki - mint tudjuk - jókedvet hoz a YouTube-ra, és a mi műsorunkba is. Na, nem mintha kellene még tovább fokozni a hangulatot, hiszen ahol Nightwolf ott van, garantált a kacagás, de nem árt biztosra menni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)