Hirdetés

Szombat esti flash - Előre a múltba!

|

Hogy ne múljon el hétvége flash móka nélkül, most mutatunk egyet a véresebbik közül.

Hirdetés

A Plazma Burst: Forward to the past mint ahogy a név is mutatja, valami féle időutazós problémakört sejtet, amit természetesen nekünk kell megoldanunk. Hősünk bolygóját az idegenek elpusztították, és ez nagyon csúnya dolog volt tőlük. Nincs más hátra, mint előre a múltba, hogy elejét véve a dolgoknak megakadályozzuk eme szörnyű tettet. A baj viszont csőstül jön, mivel ugyan az időpont jó, csak a helyszín nem stimmel. Szal' cink.

Hogy eljussunk eredeti célunkhoz, megannyi pályán keresztül kell átlőni magunk, meg nem riadva a kifröccsenő vér és leszakadó fej átlagon felüli mennyiségétől. Két pálya között a teljesítményünktől függően vásárolhatunk magunknak ezt-azt, könnyítve ezzel saját dolgunk. Bár az irányítás hagy maga után kívánni valót, összességében a Plazma Burst: Forward to the past egy szórakoztató flash játék, abból is az akció fajta. Jó szórakozást!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)