Hirdetés

Szombati elmebetegség: Resident Evil láncfűrész kontroller , 6 évvel ezelőttről

|

A héten már volt ajándék puska, most pedig itt egy láncfűrész alakú kontroller. Ezt lehetett kapni anno a játék negyedik részéhez. Szép, mi?

Hirdetés

A Resident Evil által ihletett kontrollert kezünkben tartva biztosak lehettünk benne, hogy senki nem köt belénk.

Tény, hogy szép, vagy legalábbis egyedi, az viszont megkérdőjelezhető, hogy mennyire használható. Az is érdekes lehet, hogy milyen hatást váltunk ki, ha hátizsákunkból kilóg a láncos vére, miközben valamilyen kooperatív összejövetelre csattogunk a buszon.

Abban viszont biztos vagyok, hogy ha nekem lenne egy ilyen és utaztatnom kellene, akkor ezekre az alkalmakra kifejlesztenék valamiféle gyakorló elmebeteg tekintetet, hogy furcsán csillogó szemekkel tudjak nézni az üres buszra is tolakodó nyugdíjas nénire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)