Hirdetés

[Szombaton] Late Night Live Aréna - készüljetek a legrosszabbra...

|

Február tizenhatodikán lesz egy éves a magyar média legszínvonalasabb műsora, a Late Night Live Aréna, ezt szeretnénk veletek méltó módon megünnepelni.

Hirdetés

Ha van műsor, amire büszkék vagyunk, ha vannak kollégáink, akiket szeretünk, ha van egy hírező, akit folyton szivatunk, az mind a Late Night Live Arénához kötődik.

2012. február tizenhatodikán, hirtelen felindulásból született meg a műsor, melyről legendák szólnak, aranyköpések terjednek szájról-szájra, több iskolában is kötelező tananyag. Bizony, az EndreMan-Nightwolf-RG trió által életre keltett és Eprespuszedlee által illusztrált műsorról van szó, melyben csak azok vehetnek részt, akik valóban megérdemlik. Meg akit félünk elküldeni (Hunter is emiatt szerepelt). Ezen hét szombatján este nyolcig készítsétek be a ropogtatnivalót és készüljetek fel életetek legjobb élményére, a meglepetésekkel és sztárvendégekkel teli, szórakoztató, szeretnivaló évfordulós Late Night Live Arénára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)