Hirdetés

Szomorú és magányos a Minecraft milliárdos atyja

|

Markus "Notch" Persson a világ egyik legdrágább villájában él, bármit megtehet, mégsem érzi jól magát a bőrében, és ennek most hangot is adott.

Hirdetés

A Microsoft több mint 2,5 milliárd dollárt fizetett a Mojangért, és mivel Notch, a Minecraft atyja 70%-os tulajdonos volt a cégben, ebből 1,7 milliárd dollárt (le se írom, hogy ez mennyi forintban) tehetett zsebre. Persze valószínűleg addig sem élt rosszul de a pénzből azonnal meg is vette Beverly Hills legdrágább, kacsalábon forgó kastélyát (Jay-Z és Beyoncé elől csapta le a labdát) és belevetette magát a sztárok világába. Tartott pár házibulit, összespanolt a helyi milliomosokkal, de valami még mindig hiányzik.

Notch az élő példája a szüleink által sulykolt "a pénz nem boldogít" közmondásnak, a milliárdos ugyanis elveszettnek, kirekesztettnek, magányosnak érzi magát. Érzéseit Twitteren tudatta a nagyvilággal, ahol gyors egymásutánban több rövid üzenetet is megosztott. Notch többek közt azért érzi rosszul magát, mert a Mojang eladásakor mindent megtett annak érdekében, hogy az ottmaradók a legjobban járjanak, ezek az emberek most mégis utálják.

Arra is gondolt, hogy Elon Musk módjára elkezd valami hasznosat csinálni a pénzével, de rájött, hogy megint csak ugyanolyan emberek vennék körül, akik miatt a Minecraftot is eladta. Notch egy elég zárkózott figura, ezért alapjáraton is nehezen talál barátokat, hát még akkor, ha a legtöbben nem az embert, csak a milliókat látják benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)