Hirdetés

Szomorú hírek a UbiSofttól

|

A Ubisoft ma bejelentette, hogy két játéka is halasztás áldozata lett. Sajnos a Haze és a Splinter Cell Conviction sem érkezik meg időben.

Hirdetés

A francia cég percekkel ezelőtt jelezte, hogy a Free Radical Design új FPS alkotása, a Haze a hetekkel ezelőtti hírekkel ellentétben mégsem jelenik meg decemberben PS3-ra. A kiadó nem indokolta a döntést, viszont megjelölte az új időpontot. Ennek értelmében 2008. első negyedévében kerül majd forgalomba a Sony konzoljára a Haze, melynek PC-s és X360-as verziójáról egyelőre továbbra sincs semmilyen információnk.

5787620070507_212857_1_big.jpg

Hasonló helyzetbe került egy nagy név legújabb része is. A Splinter Cell Conviction elvileg idén ősszel debütált volna, azonban a UbiSoft áttolta 2008. első piaci negyedévébe. Úgy fest ezt sem tudják tartani a franciák, ugyanis ma bejelentették, hogy a 2009-es piaci évben érkezhet csak meg, ami 2008. április 1-jével veszi majd kezdetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)