Hirdetés

Szörnyen kínos az, amikor a Call of Duty: Warzone egyik csalóján kifog egy pajzs

|

Így kell egyetlen eszköz segítségével nevetségessé tenni egy nem túl fair módon tevékenykedő játékost.

Hirdetés

Ahogy számos más online játékban, úgy sajnos a Call of Duty: Modern Warfare mellé készült Warzone-ban is problémát okoz a csalók jelenléte, akik nem túl sportszerű módszerekkel igyekeznek elbánni ellenfeleikkel. Az aimbot és a többi hasonló cucc elég komoly előnyhöz képes juttatni bárkit, és pontosan ezért is nevetséges az, ha végül valaki még csalással is elbukik.

Hirdetés

Megjelent a Redditen egy videó, amin azt láthatjuk, ahogy valaki a falon keresztül igyekezett szitává lőni ellenfelét a Warzone-ban, nagy valószínűséggel egy aimbot használatával, de nem kizárt, hogy más csalás is aktiválva volt. A manőver nem igazán sikerült, ezért az illető közelebb merészkedett célpontjához, aki a sarokban állva, egy Riot Shieldet maga elé tartva védekezett.

A jelek szerint a hacker eléggé magabiztos volt, de aztán a másik játékos hirtelen offenzívába kezdett és a pajzzsal meglepően könnyedén ki is végezte ellenfelét. A videó hamar népszerűvé is vált a Redditen, ami érthető is, hiszen kifejezetten üdítő dolog azt látni, hogy egy csaló csúfos kudarcot vall.

Aimbotting max rank hacker with the most overpowered gun in damascus vs One plastic shieldy boi, who wins? from r/CODWarzone

Ti gyakran találkoztok hackerekkel a Warzone-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)