Hirdetés

Szörnyirtóknak, pároknak és nyomozóknak kedveznek a legújabb magyarítások

|

Már magyar felirattal játszható a 2017-es Prey és az It Takes Two is.

Hirdetés

A legutóbbi gyűjtőcikkünkben olyan játékokhoz találhattok fordítást, mint az Amnesia: Rebirth, az Outlast 2, a Ruiner és a The Corruption Within, ráadásul frissült egy csomó korábbi projekt is (Mad Max, Nioh: Complete Edition, Mafia: Definitive Edition, Observer: System Redux és a többi, hosszú a sor). Most pedig egy újabb impozáns lista született, amiért hálásak lehetünk a fordítóknak. 

Hirdetés

Ha lemaradtatok a korábbi nagy hírről, akkor megismételjük: magyar felirattal érkezik a Horizon Forbidden West és a God of War Ragnarök is, bár mindkettő megjelenése csak jövőre várható. Az alábbi játékokat viszont már most az anyanyelveteken játszhatjátok, csak pár kattintás kell hozzá:

- Prey (2017) (Fordítók: Patyek, GothMan)

- Sherlock Holmes: Crimes & Punishments (Fordító: nulladik)

- Shadow Man Remastered (Fordító: szogyenyi)

- It Takes Two (Fordítók: gyurmi91, RicoKwothe)

- Silence of the Sleep (Fordító: RicoKwothe)

- Vane (Fordító: Zeuretryn)

- The Inivisible Hours (Fordító: Perzonallica)

- Hidden Folks (Fordítók: Ardea, Ateszkoma)

- Psychonauts frissítés (Fordító: Novbert)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)