Hirdetés

Sztorikiegészítőt kap a Gears 5, lesz, aki ingyen megkapja

|

Egy három órás kalandra mehetünk két haverunkkal, a cél pedig egy kaptár felrobbantása lesz.

Hirdetés

A Gears 5-öt mind a Coalition, mind a Microsoft nagyon komolyan vette. Folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb csomagok a multihoz, és a srácok igyekeznek gondolni mind a kompetitív, mind a kooperatív játékosokra. A következő DLC az utóbbi tábornak szól, mivel a Hivebusters egy háromfős kooperatív küldetésre hívja a vállalkozó kedvű katonákat.

A résztvevők választhatnak majd Lahni, Keegan és Mac közül, akiket egyébként fejleszthetünk is a kampány során. A hőseinket aztán végigterelgethetjük egy 3 órás sztorin, amit Kurtis Wiebe, a Hivebusters képregénysorozat alkotója írt. Ebből már talán mindenki rá is jött, hogy a Hivebusters DLC az azonos című történetet dolgozza fel.

Hirdetés

A csomaggal együtt megérkezik a Gears 5 Game of the Year kiadása is, amiben minden DLC, így a Hivebusters is benne lesz. A Game Pass Ultimate előfizetők ingyen hozzáférhetnek majd az új tartalomhoz, de aki nem szeretne az előfizetésre hagyatkozni, az 6490 forintért külön is beszerezheti majd. Megjelenés 2020. december 15-ére várható, PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint a cloud gamingnek köszönhetően Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)