Hirdetés

Sztorimóddal érkezik az F1 2021

|

Kiderült, mikor jön az első olyan Forma-1 játék, amit a Codemasters már az EA kötelékében készít.

Hirdetés

A 2000-es évek legelején az Electronic Arts sportos divíziója, a praktikusan EA Sportsnak nevezett részleg adta ki a licencelt Forma-1-es játékokat, azonban a jogok később a Codemastershez kerültek, és 2009 óta minden évben tőlük kaptuk az újabb és újabb részeket. Mivel az EA nemrég bekebelezte a versenyjátékairól ismert csapatot, az F1-jogok is hazataláltak, így az F1 2021 már ismét a kiadóóriás felügyelete alatt készül.

Persze a játék már a felvásárlás előtt is javában formálódott, így idén még biztosan nem érezzük közvetlenül az új tulaj hatását, és lehet, hogy nem is fogjuk - mivel az elmúlt években látványos volt a fejlődés, és ezt a kritikusi pontszámok alakulása is tükrözi, talán az EA is belátja, hogy jobb, ha nem szól bele a Codemasters dolgába.

Hirdetés

Az F1 2021 július 16-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series konzolokra, és akik az előző generációs változatok valamelyikét veszik meg, ingyen frissíthetnek az újabbra. Az új konzolokon szebb látványra és gyorsabb betöltésre számíthatunk.

Természetesen bekerül a 2021-es szezon minden újítása, köztük a Portimão, az Imola és a Jeddah Street Circuit pályák, de a legérdekesebb talán a Breaking Point nevet viselő sztorimód, amivel átélhetjük a sportág drámáit a pályán kívül is, nagyobb hangsúlyt kapnak a szerepjátékos elemek, és visszatér régi ellenségünk, Devon Butler. A karriermód továbbá kétfős kooperatív/kompetitív játékot is támogat, egy pajtásunkkal akár ugyanazon csapat két tagjaként, akár különböző csapatok pilótáiként is versenyezhetünk, és lehetőségünk nyílik arra, hogy a szezon bármely pontján becsatlakozzunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)