Hirdetés

Szülők, rettegjetek: tényleg havi előfizetést kap a Fortnite

|

Az Epic Games úgy ítélte meg, hogy lenne rá igény, december elején be is vezetik.

Hirdetés

Miután az Epic a hónap elején egy felméréssel puhatolózta ki a játékosoknál, hogy hajlandóak lennének-e fizetni havonta további előnyökért és tartalmakért, nem volt nehéz kitalálni, hogy a közeljövőben nem csupán Galactus fog megérkezni a Fortnite univerzumába, hanem egy előfizetős szolgáltatás is. Az első részletek alapján a stúdió nem is vár sokat az opció bevezetésével.

Hirdetés

A prémium szolgáltatás neve Fortnite Crew lett, havonta 12 euróba (körülbelül 4400 forintba) fáj majd és december 2-án, az ötödik szezonnal fog elrajtolni. Az előfizetőknek olyan extrák járnak, mint az aktuális szezon Battle Passához való állandó hozzáférés, havi 1000 V-Buck és egy bónusz Crew Pack (amiben szerepel egy jelmez és egy kiegészítő is). Az első ilyen csomag középpontjában a kozmosz császárnője, Galaxia áll, aki egyedi kinézettel és fegyverrel száll harcba. 

A készítők ígérete szerint december végén le fogják leplezni a következő Crew Pack tartalmát is. A Fortnite Crew természetesen opcionális, de szülő legyen a talpán, aki képes lesz nemet mondani rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)