Hirdetés

Szünetel és megújul a GameStar Shop

|

A PlayIT előtt megnyílt GameStar Shop most kicsit visszavonul. Kicsit sminkel, ráncfelvarr, fejlődik. Érdemes lesz visszavárni.

Hirdetés

A nemrég debütált GameStar Shop a PlayIT előtt megnyitotta kapuit, hogy mi is egyedi akciókkal kedveskedhessünk nektek.  

Persze ez nem jelenti azt, hogy megelégszünk ennyivel. Még többet, még jobbat, még szebbet akarunk, és a ti visszajelzéseitek alapján csinosítjuk, pofozgatjuk még a rendszert. Ez viszont csak úgy megy, ha egy időre most összehúzzuk a függönyöket, a redőnyt, bezárjuk a zárat, felakasztjuk a láncot, mindenkit kizárunk az utcára, mert itt kérem komoly munka folyik. Szóval szíves türelmeteket kérjük, mert a GameStar Shop most nem vész el, csak feszült figyelem közepette átalakul...

Hamarosan visszatérünk hozzátok még több akcióval, tovább csiszolt síppal, shoppal, nádihegedűvel. Reméljük kibírjátok addig is valahogy, hogy még hagyományos úton "Vegyetek GameStart!" (és most mindenki iszik!), a fejleményekről itt tájékoztatunk majd benneteket.  

Most például a srácok dolgoznak a shopon. És most megint rájuk néztük, még mindig...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)