Hirdetés

Szavazz: Szerinted melyik szuperhőssel lehetne még jó játékot készíteni?

|

A Spider-Man elég jól sikerült, és korábban a Rocksteady is megmutatta, hogy Batman főszereplésével is lehet nagyon jó játékokat készíteni. Ki lehetne a következő?

Hirdetés

Még messze nem értünk az idei játékfelhozatal végére, de nekem eddig a Spider-Man az év játéka. A God of War is jó volt, viszont azt a sztori végigjátszása után félretettem, míg az új Pókember játékba napok alatt belepakoltam nagyjából 40 órát, össze is jött a platina trófea szépen, és azon túl, hogy izgatottan várom a DLC-ket, még visszatérek tökéletesítgetni a kihívásokat és lengedezni egy kicsit a csodás városban.

Hirdetés

Pár éve az Arkham Knighttal is hasonlóan jártam, másra sem tudtam nézni, amíg - a Riddler kihívások kivételével - mindent meg nem csináltam benne. Mindkettőben az a legjobb, hogy nem csak azok élvezhetik, akiket érdekel a karakter vagy a világ, önmagukban is jók.

Ahhoz, hogy egy szuperhősös játék jó legyen, nem csak egy tehetséges fejlesztőcsapat kell, de jó alapanyag is. A Square Enix több Bosszúállók projekten is dolgozik, de semmit nem tudunk arról, ezek pontosan milyenek lesznek.

Ti milyennek képzeltek el egy jó szuperhősös játékot? Kinek a főszereplésével lehetne egy a Spider-Manhez és a Batman: Arkham játékokhoz hasonló csodát készíteni? Szavazzatok alább vagy írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)