Hirdetés

Szuperolcsón lehet legális Windows-od és Office-od!

|

Nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod ahhoz, hogy élvezhesd a legális szoftverek minden előnyét.

Hirdetés

Mind a Windows, mind a Microsoft Office elengedhetetlenek a legtöbb PC-felhasználó számára, hiszen rendes, használható operációs rendszer nélkül mit sem ér egy gép, irodai szoftverekre pedig szükségünk lehet úgy a munkánk során, mint a mindennapokban. Az e-mailezésben az Outlook, a kollégáinkkal való kapcsolattartásban a Teams segít, de nyilvántarthatjuk kiadásainkat Excelben, feljegyezhetjük gondolatainkat Wordben, vagy látványos prezentációkat készíthetünk a PowerPointban.

Hirdetés

Az Office programcsomag mindent tartalmaz, amire egy átlagfelhasználónak szüksége lehet - és a Keysfan oldalán az Office 2021 Professional csak 27,36€. Ha a legtöbbet akarod spórolni, és 5 PC-n használnád, gépenként már 14,13€-ért szerezhetsz legális licencet, amivel az összes frissítést elérheted, legyen szó biztonságiakról vagy új funkciókat tartalmazókról!

Legális Office 2021 már 14,13€-tól!

Legális Windows 10 Pro már 7,43€-s áron vár, és ha több kulcsot vásárolsz, darabját 6,14€-ért megkapod! A Keysfan garantálja, hogy 100%-ban hivatalos terméket kapsz, mintha a Microsofttól vennéd, és ingyen frissíthetsz Windows 11 Próra!

Különleges ár: legális Windows 10 Pro 6,14€-tól!

Még több verzió: 62% kedvezmény Office-ra és csomagokra! (kuponkód: BKS62)

Még több Office >>

50% kedvezmény még több Windows változatra (kuponkód: BKS50)

A Keysfan oldalán számos további szoftver található, köztük új játékok, biztonsági programok, videószerkesztők, és más alkalmazások, pénztárcabarát áron. Ilyen például az Ashampoo PDF Pro 3 vagy az IObit Driver Booster 9 Pro.

Hasznos szoftverek

A vásárlás gyors és könnyű, csak tedd a kiválasztott terméket a kosárba, és írd be a fent említett kuponkódot. A rendszer kiszámolja neked a kedvezményes árat, majd e-mailben meg is kapod a Keysfantől a kódot.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)