Hirdetés

Szürreális hangulatú a GhostWire: Tokyo új előzetese

|

Csak kapkodjuk a fejünket és próbáljuk felfogni, mit is látunk ebben a szűk két percben.

Hirdetés

Nem akármilyen műsorral készült a Sony a tegnapi PlayStation Showcase-re, nem csak a mennyiség, a minőség is lehengerlő volt, meglepetés is akadt bőven.

Megannyi szuper bejelentés mellett új videót kapott a GhostWire: Tokyo is, amiben végre egy kicsit közelebről is szemügyre vehetjük, mire is számíthatunk a jövőre érkező játéktól.

A Tango Gameworks által megálmodott sztoriban Tokió utcáin nézünk majd szembe lelkekkel és természetfeletti lényekkel, a legújabb előzetes szerint ez kellően szürreális élménynek ígérkezik.

Hirdetés

Ahogy alább láthatjátok, az általunk irányított hőst sem kell ám félteni, hiszen használhat mindenféle high-tech kütyüt és még az elemeket is irányítani tudja, amivel érdekesebbé válik a harc.

A Bethesda ígérete szerint a játékban egy izgalmas és rejtélyes világot is felfedezhetünk a játék keretében, ami valamikor 2022 korai szakaszában érkezik PS5-re és PC-re. Ti adtok neki majd egy esélyt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)