Hirdetés

Szürreális trailert kapott a FIFA 21

|

Kézikamerás felvételek és játékból rögzített pillanatok is megjelennek a FIFA 21 előzetesében.

Hirdetés

Még mindig nem tettük magunkat teljesen túl a FIFA 21 borítóján, de lassan ideje lesz továbblépni, elfogadni, hogy idén ez a dizájn marad, és lelkesedni Mbappé megérdemelt szerepeltetéséért. Az alábbi videóba gameplaytől a nosztalgiázós videókig minden került.

Hirdetés

A videó és az ennek kíséretében kiadott néhány sornyi infó elárulta, hogy a Volta mód továbbfejlesztve tér vissza, bekerül egy agilis cselezgetési rendszer, a játékosok jobban helyezkednek majd, a játékmenet természetesebb lesz, és a támadások során is nagyobb szabadságot kapunk, de a teljes leleplezésre augusztusig kell még várnunk. Ezeket az újításokat a jelenlegi generációs változatok is megkapják.

A FIFA 21 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 9-én jelenik meg, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re valamikor később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)