Hirdetés

Ötnapos, hatalmas leárazások a Steamen!

|

Aki karácsonyra játékot szeretne kapni/venni, annak most érdemes lehet egy hónappal előrehozni az ünnepet

Hirdetés

Valósággal megrohamoztak Steames ismerőseim, hogy láttam-e milyen akció kezdődött nem olyan rég a Valve digitális játékáruházában? Jelentem láttam, és büszkén mondhatom, hogy körülbelül egy 1300 Forintnyi megkönnyebbülést követően immáron egy Race Driver: GRID boldog tulajdonosa vagyok.

A megszívlelendő akció öt napig tart, és az ajánlatok a mellettük feltüntetett óra lejártakor folyamatosan változnak. Ebben a pillanatban tehát még 32 óra áll rendelkezésetekre, hogy 5 Euróért féláron beszerezzétek a Race Driver: DRID-et, 100 Euró helyett 50-ért a THQ Complete Pack-jét, vagy mondjuk a Batman: Arkham Asylumot, szintén féláron, számos más játék mellett persze. Hogy azok is megtekintsék a kedvező ajánlatot, akik mondjuk nem rendelkeznek Steam hozzáféréssel (vannak ilyenek?) akkor nekik ajánlom a steampowered.com oldalt. Nem elfelejteni hát, hogy 32 óra múlva újra nézze mindenki meg az ajánlatokat, ki tudja, milyen nyalánkságot talál magának. Hiszen Steamen szinte csak ilyenkor érdemes vásárolni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)