Hirdetés

T-Online - Nekem Kellemetlen...

|

A napokban fény derült egy esetre, amiből egész szép kis botrány kerekedett különböző fórumokon. Történt ugyanis, hogy a T-Online nemes egyszerűséggel felbontotta ADSL szerződését 50 ügyfelével, azzal az indokkal, hogy "túl sokat” töltöttek le. A dolog pikantériája az, hogy ezeknek az előfizetőknek elvileg korlátlan(!) csomagjuk volt, tehát nem kellett a forgalmi adataikat figyelemmel követni, mint például a Chellos társaiknak. Nos az említett előfizetőknek azért mondtak fel, mert havi letöltésük elérte a 150-300 GB-ot, és ez az internetszolgáltató által normálisnak vélt sokszorosa, és ez - a cég elmondása szerint - havonta tetemes veszteséget okoz nekik. Ezek után felmerül az emberben egy temérdek kérdés, melyekre itt nincs lehetőség kitérni... Mindenesetre a felmondási határidő az 50 user szerencséjére 60 napos, addig lesz idejük egy másik, korrektebb szolgáltató után nézniük. Véleményeket várjuk a kommentekben.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)