Hirdetés

Table Top Racing: World Tour - a 2018/08-as GameStar teljes játéka

|

Ha a Re-Volton nevelkedtél és hiányzik annak hangulata, legújabb teljes játékunkkal betöltheted az űrt.

Hirdetés

Bár a harcdore szimulátorok rengeteg játékost megijesztenek, a könnyed arcade száguldozás alapjait végtelenül egyszerű elsajátítani. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne benne kihívás.

Hirdetés

A gyerekszobában és asztalon száguldozás nagymester a Re-Volt volt még 1999-ben, és bár azóta nem örvend akkora népszerűségnek, néhány játékban eljátszottak hasonló koncepcióval. Gondolhatunk itt például a Forza Horizon 3 fantasztikus Hot Wheels DLC-jére.

A Table Top Racing: World Tour nem távirányítós autókat, hanem miniatürizált valódi verdákat kínál, méghozzá rögtön 12-t, amikkel 20 pályán szaggathatjátok fel az aszfaltot, a konyhapultot, meg a szőnyeget. Közel 100 kihívás és 6 egyedi játékmód vár azokra, akik rávetik magukat a játékra. Gyakorlatilag egy kenyérpirítón is elfut, amennyiben van benne egy Core i3 6100 vagy AMD X4 860 processzor, 4 GB RAM, és legalább egy GTX 650Ti vagy egy Radeon HD 5870.

Természetesen haverok ellen a legjobb versenyezni, tudják ezt a Playrise Digital fejlesztői is, így került a játékba 8 fős multiplayer, és ha a versenyzés önmagában nem lenne elég, különböző fegyverekkel és egyéb power-upokkal is megbolondították az egészet, hogy legyen miért ordítani a többiekkel.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/08-as számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)