Hirdetés

Tabula Rasa: 200 forintért elvihető a bajba jutott MMO

|

Nehéz dilemma előtt állunk: 200 forintért sajtburgerrel tömjük meg pocinkat vagy Tabula Rasa-t vásároljunk?

Hirdetés

Régóta betegeskedik a Richard Garriott nevével fémjelezett Tabula Rasa virtuális univerzuma, fejlesztői nemrégiben bejelentették, hogy hamarosan vaskos frissítéssel kedveskednek a játék megmaradt felhasználóinak, melynek keretében elhozzák a hiányolt FPS perspektívát és egyéb hasznos játékelemekkel bővítik gyermekük életterét. A játék megmentésére irányuló próbálkozások eddig kevés sikert eredményeztek, az idén debütáló MMO címek még inkább megnehezítették érvényesülését. Számos kereskedés úgy döntött, a továbbiakban nem kívánják forgalmazni a játékot, haldoklására utaló újabb jel, hogy az Amazon.com internetes áruház kevesebb, mint egy dollárért kínálja megvásárolásra az alkotást, és ez nem elírás. Jogosan gondolhatnánk, hogy a karbantartók lehagytak egy nullát az ár végéről, pedig erről szó sincsen, 0.96 dolcsiért bárki bezsebelheti a Tabula Rasa-t.

 

tabularasa.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)