Hirdetés

Tacoma - a 2019/06-os GameStar teljes játéka

|

A júniusi kánikulához tökéletesen passzol a világűr dermesztő sötétsége.

Hirdetés

A héten kerül az újságárusokhoz a legújabb GameStar magazin, ahol természetesen nemcsak a legújabb játékok tesztjét találjátok meg, hanem egy átfogó anyagot is az idei E3 legjobb játékairól. És természetesen az ütős tartalom mellé egy ütős teljes játék is jár.

Hirdetés

A Gone Home alkotóinak játéka nem akció, de annál nagyobb kaland. Itt nincsenek fejtörők, csak te és a világ, ami arra vár, hogy felfedezd. A helyszín egy űrállomás, melynek futurisztikus 3D megfigyelési rendszere az ott élők és dolgozók minden pillanatát rögzítette. Ezeket a foszlányokat visszanézve, az eseményeket összeillesztve ismerheted meg, hogy milyen sors várt az űrállomás lakóira. A sztori néhány óra alatt végigpörgethető, de hogy melyik oldalról vágsz neki és milyen mélyen ásod bele magad a történésekbe, az csak rajtad múlik.

És ahogy a világűrben nem hat ránk a gravitáció, úgy a Tacoma gépigénye sem kifejezetten súlyos: a futtatáshoz legalább 64-bites Windows 7 operációs rendszerre, egy legalább 1,9 GHz-es Intel Core i5 processzorra, legalább 1 GB VRAM-mal szerelt grafikus kártyára, 4 GB RAM-ra és 11 GB szabad lemezterületre van szükség.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2019/06-os számát 2019. június 21. péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)