Hirdetés

Tacoma - megvan, hogy mikor jön PlayStation 4-re

|

A Gone Home fejlesztőinek újdonságát nemsokára a Sony masinájának tulajai is behúzhatják majd, és ha így tesznek, egy új módot is kipróbálhatnak.

Hirdetés

A Gone Home instant klasszikus lett, ezért nagyon kíváncsiak voltunk rá, hogy a Fullbright stúdió meg tudja-e ismételni a sikert úgy, hogy új környezetbe ülteti az ismerős játékelemeket, a Tacoma pedig nem okozott csalódást. Valaki például úgy is végigjátszotta, hogy egyetlen lépést sem tett meg. 

Hirdetés

PC-re és Xbox One-ra már tavaly augusztusban megjelent a Tacoma, de a PlayStation 4 tulajoknak közel egy évet kellett várnia ahhoz, hogy ők is átélhessék ezt a remek űrkalandot. A PlayStation Blog egyik posztjának hála kiderült, hogy a játék végre a Sony konzoljára is megérkezik, méghozzá május 8-án. A PS4-es verzió ráadásul egy új módot is kap, a fejlesztői kommentárt, amelynek keretében több mint kétórányi felvételben mesélnek a készítők a játékmenet közben. 

A Tacoma tehát PC-re és Xbox One-ra már elérhető, PlayStation 4-en pedig május 8-án fog landolni. Ki fog lecsapni rá azonnal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)