Hirdetés

Take On Helicopters bejelentés

|

Fel, fel, fel a magasba - helikopterbe pattanva!

Hirdetés

Az Operation Flashpoint és két ArmA játék után a Bohemia Interactive új stílus felé közelít: felhők szárnyán érkezik a Take On Helicopters!

Bejelentették ugyanis a légi közlekedésre, repülésre összpontosító Take On Helicopters című szimulátorukat.

A játéknak története is van: a játékos karaktere egy csőd szélén álló repülőgép-társaságot vesz át, feladata, hogy a cég újra régi fényében ragyogjon, ezt pedig feladatok teljesítésével tudjuk majd kivitelezni.

A Bohemia állítása szerint a játék valóságos repülési modellt, részletgazdag helikoptereket és pilótafülkéket fog tartalmazni és az Egyesült Államok, illetve Délkelet-Ázsia kiterjedt helyszínein repülhetünk majd (megjegyzem, a felhők mindenhol felhők). A Take On Helicopters-ben lesz kooperatív multiplayer, valamint küldetés-készítő is.

A bejelentés mellé nem csak pár képet kaptunk, melyeket megtekinthettek képgalériánkban, hanem egy debütáló előzetest is:

A megjelenés még idén esedékes, platformokról egyelőre nem esett szó. További anyagokért látogassatok el a játék hivatalos weboldalára:

Take On Helicopters

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)