Hirdetés

Take On Helicopters - pillantás a játékra

|

A hadviselés szimuláció után a Bohemia Interactive kipróbálja magát a polgári repülésben is. Szurkolunk nekik.

Hirdetés

A cseh csapat eddig az Arma sorozatról volt híres, illetve az Operation Flashpoint első részét köszönhetjük nekik, melyek kivétel nélkül sikeres alkotások. Most egy merész váltással úgy döntöttek, hogy a forgószárnyú repülőalkalmatosságok világában is bizonyítani szeretnének.

A Take On Helicopters az Arma 2 grafikus motorját fogja használni és a fejlesztők szerint ezzel lélegzetelállító látványt fognak produkálni, ami mellé valós fizika jár. A játékosnak ezúttal nem kell egy egész harcmezőnyi eseményt áttekinteni, elég a repülésre és a feladatra koncentrálni, miközben gyönyörködhet a tájban.

A játéknak története is van, melyben mi egy olyan embert alakítunk, aki azon fáradozik, hogy a családi vállalkozásban üzemelő aprócska légitársaságot felfuttassa és virágzó üzletté varázsolja. A helikoptereket körbe lehet majd sétálni, sőt, ez kötelező is lesz, hiszen minden esetben át kell esnünk a repülés előtti ellenőrzésen, ami természetesen nem rák vonatkozik, hanem a gépre. A földön tudunk majd beszélgetni a többi karakterrel és küldetéseket elfogadni.

Bár a Take On Helicopters nem harci szimulátor, de főhősünk bátyja veterán helikopter pilóta és az ő visszaemlékezésein keresztül lehetőségünk lesz harci körülmények között is kipróbálni magunkat, de erről jelenleg nem tudni többet. A játék teljes mértékben támogatni fogja a több monitoros rendszereket is, és megjelenése PC-n az év végére tehető. Részemről nagyon bízom a csehekben, hiszen imádok minden olyan játékot, melyben fütyül a szél a seggem alatt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)