Hirdetés

Take On Helicopters - Slingload trailer

|

A Bohemia Interactive kampánnyal is felszerelt helikopter-szimulátora is készülget szépen.

Hirdetés

Ebben a játékban egy történet vonala mellett haladva hajthatunk végre feladatokat és küldetéseket - helikopterekkel.

Ahogy Mastigias írta annak idején: "a játékos karaktere egy csőd szélén álló repülőgép-társaságot vesz át, feladata, hogy a cég újra régi fényében ragyogjon, ezt pedig feladatok teljesítésével tudjuk majd kivitelezni.

A Bohemia állítása szerint a játék valóságos repülési modellt, részletgazdag helikoptereket és pilótafülkéket fog tartalmazni és az Egyesült Államok, illetve Délkelet-Ázsia kiterjedt helyszínein repülhetünk majd (megjegyzem, a felhők mindenhol felhők). A Take On Helicopters-ben lesz kooperatív multiplayer, valamint küldetés-készítő is."

Most egy olyan filmet nézhetünk meg, amelyben helikopterünkkel egy úgynevezett függesztő súllyal kell repülni és manőverezni. S a súly persze "túlsúly", hogy nehogy egyszerű legyen.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)