Hirdetés

A Take Two dobta az Agent védjegyet, nem készül a játék

|

Már idejét sem tudjuk, hogy mikor hallottunk utoljára a 2009-ben bejelentett Rockstar Games fejlesztette címről. Akárhogy is, már jó eséllyel sosem fog megjelenni.

Hirdetés

Az Agent elvileg egy Rockstar Games fejlesztette PlayStation 3 exkluzív cím volt, amit a stúdió még 2009-ben jelentett be. A címről azóta nem hallottunk semmit: a Take-Two megtartotta ugyan a védjegyet, de az Agent csapat nem mondott semmit a fejlesztésről.

Hirdetés

A sajtó abban a hitben volt, hogy a kiadó egyszerűen csak elrakta az ötletet a hűtőbe, aztán majd előveszik egy alkalmas pillanatban. Ez a teória most megbukott, mivel a Take-Two Interactive lemondott a címről. A védjegy ezzel inaktívvá vált, és hivatalosan sem készül semmilyen játék ilyen néven.

Az Agent egyébként az 1970-es években játszódott volna a hidegháború idején, és a játékosnak taktikai küldetéseken kellett volna részt vennie. A cél a csendes behatolás, ellenfelek likvidálása és a szabotázs lett volna, vagyis a szokásos kémes cécó. Azóta a Rockstar már kiadott egy Grand Theft Auto V-öt és egy Red Dead Redemption 2-t, szóval valószínűleg meglesznek az Agent nélkül is. Mi azért sajnáljuk az ötletet, nem hangzott rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)