Hirdetés

A Take-Two érdekesnek találja a battle royale sikerét, de nem akar más nyomdokaiban járni

|

A Rockstart és a 2K Gamest összefogó vállalat vezérigazgatója azt mondta, értékesebbnek tartja az innovációt, mint mások sikerének lemásolását.

Hirdetés

Mindkét kiadó múltjában olyan játékok szerepelnek, amik nehezen hasonlíthatók másokhoz, vagy inkább későbbi megjelenéseket inspiráltak, nem pedig korábbiakról másoltak. A BioShock, a Borderlands, az XCOM vagy a Grand Theft Auto talán innen-onnan felhasznált elemeket, de mégis mind egyedi és emlékezetes tudott maradni.

Hirdetés

Strauss Zelnick, a Take-Two CEO-ja ezt nagy erénynek tartja. A részvényeseknek nyilatkozva elmondta, érdekesnek találja a battle royale műfaj népszerűségének növekedését, de céljuk továbbra is az marad, hogy a lehető leginnovatívabbak legyenek. Szerinte hiába jó egy játék, ha másolt valami másról, soha nem lehet igazán sikeres. Felhozta példának a Red Dead Redemptiont, melynek sikerében nagyon sokan kételkedtek a nem túl népszerű westernes témaválasztás miatt, mégis rengeteg játékost érdekelt, és a második rész iránt is hatalmas az érdeklődés.

Ezzel együtt hozzátette, hogy a feladatuk megadni a fogyasztóknak, amire vágynak. Ha PUBG-szerű játékot akarnak, azt fognak készíteni. Alighanem ennek mentén készült a Motor Wars mód a GTA Online-hoz, mely annyiban más az általános battle royale játékokhoz képest, hogy a járműves harc van előtérben. 

Nemrég felmerült, hogy a Red Dead Redemption 2 online szegmenségben lesz battle royale mód. Ezt egyelőre nem erősítették meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)